fbpx
Marclie bijeli logo

Pravila privatnosti

Opće informacije

Tvrtka Marclie Media d.o.o. upravlja web mjestom https://marclie.com/ (“web mjesto”).

Ova stranica vas obavještava o našim pravilima u vezi s prikupljanjem, korištenjem i otkrivanjem osobnih podataka kada koristite našu web stranicu i izborima koje ste povezali s tim podacima.

Vaše podatke koristimo za pružanje i poboljšanje web stranice. Korištenjem web stranice pristajete na prikupljanje i korištenje informacija u skladu s ovom politikom.

Prikupljanje i korištenje informacija

Prikupljamo nekoliko različitih vrsta informacija u različite svrhe kako bismo vam pružili i poboljšali našu web stranicu.

Vrste prikupljenih podataka

Osobni podaci

Dok koristite našu web stranicu, možemo od vas tražiti da nam dostavite određene osobne podatke koji se mogu koristiti za kontakt ili identifikaciju (“Osobni podaci”). Podaci koji mogu identificirati osobu mogu uključivati, ali nisu ograničeni na:

 • Email adresa
 • Ime i prezime
 • Broj telefona
 • Kolačići i podaci o korištenju

Podaci o korištenju

Također možemo prikupljati podatke o tome kako se web stranici pristupa i koristi (“Podaci o korištenju”). Ovi podaci o korištenju mogu uključivati informacije kao što su adresa internetskog protokola vašeg računala (npr. IP adresa), vrsta preglednika, verzija preglednika, stranice naše web stranice koje posjećujete, vrijeme i datum vašeg posjeta, vrijeme provedeno na tim stranicama, jedinstveni identifikatore uređaja i druge dijagnostičke podatke.

Podaci o praćenju i kolačićima

Koristimo kolačiće i slične tehnologije praćenja kako bismo pratili aktivnosti na našoj web stranici i čuvali određene podatke.
Kolačići su datoteke s malom količinom podataka koji mogu uključivati anonimni jedinstveni identifikator.

Kolačići se šalju u vaš preglednik s web stranice i pohranjuju na vašem uređaju. Tehnologije praćenja koje se također koriste su svjetionici, oznake i skripte za prikupljanje i praćenje informacija te za poboljšanje i analizu naše web stranice.

Možete uputiti svoj preglednik da odbije sve kolačiće ili da naznači kada se kolačić šalje. Međutim, ako ne prihvaćate kolačiće, možda nećete moći koristiti neke dijelove naše web stranice.

Korištenje podataka

Tvrtka Marclie Media d.o.o. koristi prikupljene podatke u različite svrhe:

 • Osigurati i održavati web stranicu
 • Da bismo vas obavijestili o promjenama na našoj web stranici
 • Kako bismo vam omogućili sudjelovanje u interaktivnim značajkama naše web stranice kada to odaberete
 • Za pružanje brige i podrške korisnicima
 • Za pružanje analize ili vrijednih informacija kako bismo mogli poboljšati web stranicu
 • Za praćenje korištenja web stranice
 • Za otkrivanje, sprječavanje i rješavanje tehničkih problema

Prijenos podataka

Vaši podaci, uključujući osobne podatke, mogu se prenijeti na — i održavati na — računalima koja se nalaze izvan vaše države, pokrajine, države ili druge vladine jurisdikcije gdje se zakoni o zaštiti podataka mogu razlikovati od onih iz vaše jurisdikcije.

Ako se nalazite izvan Sjedinjenih Država i odlučite nam dati informacije, imajte na umu da podatke, uključujući osobne podatke, prenosimo u Sjedinjene Države i tamo ih obrađujemo.

Vaš pristanak na ovu Politiku privatnosti nakon čega slijedi podnošenje takvih informacija predstavlja vaš pristanak na taj prijenos.

Tvrtka Marclie Media d.o.o. poduzet će sve razumno potrebne korake kako bi se osiguralo da se s vašim podacima postupa sigurno i u skladu s ovom Politikom privatnosti i neće se dogoditi prijenos vaših osobnih podataka u organizaciju ili državu osim ako postoje odgovarajuće kontrole uključujući sigurnost vaših podataka i druge osobne podatke.

Otkrivanje podataka

Pravni zahtjevi

Tvrtka Marclie Media d.o.o. može otkriti vaše osobne podatke u dobroj vjeri da je takva radnja neophodna za:

 • Za poštivanje zakonske obveze
 • Za zaštitu i obranu prava ili imovine tvrtke Marclie Media d.o.o.
 • Za sprječavanje ili istraživanje mogućih nepravilnosti u vezi s web-stranicom
 • Radi zaštite osobne sigurnosti korisnika web stranice ili javnosti
 • Za zaštitu od pravne odgovornosti

Sigurnost podataka

Sigurnost vaših podataka nam je važna, ali zapamtite da nijedna metoda prijenosa putem interneta ili metoda elektroničke pohrane nije 100% sigurna. Iako nastojimo koristiti komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu vaših osobnih podataka, ne možemo jamčiti njihovu apsolutnu sigurnost.

Pružatelji usluga

Možemo angažirati tvrtke i pojedince treće strane da olakšaju našu web stranicu (“Pružatelji usluga”), da osiguraju web stranicu u naše ime, da izvrše usluge povezane s web stranicom ili da nam pomognu u analizi načina na koji se naša web stranica koristi.

Ove treće strane imaju pristup vašim osobnim podacima samo za obavljanje ovih zadataka u naše ime i obvezuju se da ih neće otkriti niti koristiti u bilo koju drugu svrhu.

Analitika

Možemo koristiti pružatelje web stranica treće strane za praćenje i analizu korištenja naše web stranice.

 • Google Analytics

Google Analytics je usluga web analitike koju nudi Google koja prati i izvješćuje o prometu na web stranici. Google koristi prikupljene podatke za praćenje i nadzor korištenja naše web stranice. Ovi se podaci dijele s drugim Googleovim uslugama. Google može koristiti prikupljene podatke za kontekstualizaciju i personalizaciju oglasa vlastite oglašivačke mreže.

Možete isključiti mogućnost da vaša aktivnost na web stranici bude dostupna Google Analyticsu instaliranjem dodatka za preglednik za isključivanje Google Analytics. Dodatak sprječava Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js i dc.js) da dijeli informacije s Google Analyticsom o aktivnostima posjeta.

Za više informacija o praksi privatnosti tvrtke Google, posjetite web stranicu Google privatnosti i uvjeta: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Veze na druge stranice

Naša web stranica može sadržavati poveznice na druge stranice kojima ne upravljamo. Ako kliknete na poveznicu treće strane, bit ćete preusmjereni na stranicu te treće strane. Toplo vam savjetujemo da pregledate Politiku privatnosti svake stranice koju posjetite.

Nemamo kontrolu i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za sadržaj, politiku privatnosti ili praksu bilo kojih stranica ili usluga trećih strana.

Privatnost djece

Naša se web stranica ne obraća nikome mlađem od 18 godina (“Djeca”).

Ne prikupljamo svjesno osobne podatke od bilo koga mlađeg od 18 godina. Ako ste roditelj ili skrbnik i svjesni ste da su nam vaša djeca dala osobne podatke, kontaktirajte nas. Ako postanemo svjesni da smo prikupili osobne podatke od djece bez provjere pristanka roditelja, poduzimamo korake za uklanjanje tih informacija iz naše baze podataka.

Promjene pravila o privatnosti

S vremena na vrijeme možemo ažurirati našu Politiku privatnosti. Obavijestit ćemo vas o svim promjenama objavljivanjem novih Pravila privatnosti na ovoj stranici.

Obavijestit ćemo vas e-poštom i/ili istaknutom obavijesti na našoj web stranici prije nego što promjena stupi na snagu i ažurirati “datum stupanja na snagu” na vrhu ovih Pravila privatnosti.

Savjetujemo vam da povremeno pregledate ovu Politiku privatnosti radi eventualnih promjena. Promjene ovih Pravila o privatnosti stupaju na snagu kada se objave na ovoj stranici.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja o ovim Pravilima privatnosti, kontaktirajte nas putem e-pošte hello@marclie.com.