fbpx
Marclie bijeli logo

AI Law

Povećanje organskog prometa za 58,82% u samo 30 dana

Marclie projekt - Logo AI Law

Cilj:

AI Law odvjetničko je društvo sa sjedištem u Velikoj Britaniji koje od 2015. godine nudi kompletnu pravnu uslugu pravnim, ali i fizičkim osobama.

Obzirom da nisu dobivali očekivani organski promet na svojoj web stranici, preko preporuke su saznali za Marclie i odlučili obratiti nam se za pomoć.

Nakon što smo odradili inicijalni sastanak, naš je tim krenuo u analizu web stranice iz SEO perspektive te je izradio detaljno revizorsko izvješće.

Nakon toga, utvrdili smo bolne točke u poslovanju i dobili jasnu sliku o dugoročnim ciljevima tvrtke.

Marclie projekt - AI Law analiza slučaja

Rješenje:

Proveli smo opsežno istraživanje ključnih riječi kako bismo identificirali relevantne ključne riječi u pravnoj industriji koje se najviše pretražuju.

Zatim smo optimizirali sadržaj web stranice, meta oznake, naslove i URL-ove AI Law web stranice pomno koristeći ključne riječi. Time smo osigurali da tražilice razumiju relevantnost njihove web stranice za određene upite pretraživanja.

Napravili smo i kompletne tehničke SEO izmjene na njihovoj WordPress web stranici. Ubrzali smo učitavanje stranice, poboljšali responzivnost mobilne verzije i popravili puknute interne i eksterne linkove.

Osim toga, izgradili smo blog o najčešćim pravnim pitanjima i temama, objavili smo svježi sadržaj na tom blogu i podijelili ga na društvenim mrežama. Podijelili smo i studije slučaja koji su njihovim potencijalnim klijentima pružili vrijedne uvide i pozicionirali AI Law kao jednu od vodećih odvjetničkih firmi u gradu. Naravno, na kraju svake blog objave dodali smo uputu za poduzimanje akcije, odnosno javljanje.

Što se tiče link building strategije, identificirali smo vodeće web stranice u pravnom sektoru i pokrenuli outreach za dobivanje kvalitetnih backlinkova, na čemu i dalje nastavljamo raditi.

Rezultat:

Unutar samo 30 dana od implementacije naših SEO strategija, AI Law doživio je značajan porast od 58,82% u organskom prometu. Njihova se web stranica počela pojavljivati na prvoj stranici rezultata pretraživanja za nekoliko kvalitetnih pravnih izraza.

Marclie projekt - Slika SEO rezultata za AI Law

Kombinacijom optimizacije na stranici, tehničkih poboljšanja te snažne strategije sadržaja i backlinkinga, značajno je poboljšana online vidljivost AI Law-a.

Postali su vidljiviji potencijalnim klijentima koji traže pravne usluge, čime su se pozicionirali kao ugledna odvjetnička tvrtka u Velikoj Britaniji.