Edukacija & mentorstvo

Marclie Akademija:

Podučavamo efikasan digitalni marketing koji dokazano funkcionira!

Otkrijte tajne uspješnog digitalnog marketinga koje možete lako primijeniti u svoj business potpuno samostalno!

Zauzmite svoje mjesto!

Preduhitrite konkurenciju i budite među prvima koji će saznati kako izgleda digitalni marketing koji dokazano diže businesse na nove razine!

Samo 49 €‎ / mjesec

Postanite marketinški stručnjak za svoj business!

Marclie Akademija nije SAMO edukacija, već i mentorstvo.

Vodimo vas za ruku, korak po korak, kroz sve elemente uspješnog digitalnog marketinga za businesse svih veličina (od najmanjih poduzeća i obrta, sve do velikih korporacija s internim marketinškim timovima).

Podučavamo vas digitalnom marketingu, tajnama i logici cijelog marketinga i prodaje (koje ostale agencije skrivaju kao zmija svoje noge) putem live online predavanja – kojima možete pristupiti kasnije u svojem korisničkom sučelju ukoliko niste u mogućnosti biti na live predavanju.

Postajete dio rastuće zajednice poduzetnika, obrtnika i marketinških stručnjaka (kao i onih koji to žele postati), gdje možete postavljati pitanja i raspravljati, ne samo o marketingu, već i o ostalim pitanjima vezanim uz business.

I ono najvažnije… Dobivate pristup nama i našem timu kroz Facebook grupu gdje nas možete pitati bilo koje pitanje te ćemo vam u najkraćem mogućem roku odgovoriti i usmjeriti vas u pravom smjeru.

I to sve po cijeni od samo 49 eura mjesečno.

Što podučavamo u Marclie Akademiji?

Cijeli kurikulum, podijeljen je u smislena poglavlja koja će biti dostavljena sustavno. Poglavlja se sastoje od nekoliko predavanja – ovisi o složenosti i opsegu teme.

Iznimno je važno da idete po redu i ne preskačete bez obzira imali već znanja o pojedinim temama ili ste potpuni početnik, te bez obzira jeste li član akademije od samog početka ili ste se priključili tek kasnije. 

U protivnom, sigurni smo da nećete osjetiti puni benefit ovog edukacijsko-mentorskog plana i programa.