Kako vam možemo pomoći da rastete

Omogućite vašem poslovanju eksponencijalni i sustavni rast kakav zaslužuje

01

Oglašavanje idealnim potencijalnim kupcima

Najbolji predviđatelj budućeg ponašanja jest ponašanje iz prošlosti.

A kad točno znate tko je vaša ciljana publika i kada primijenite besmrtne principe oglašavanja na koje će ljudski mozak uvijek reagirati s velikom znatiželjom, bez obzira na kojoj platformi oglašavate, na pravom ste putu do uspjeha.

Facebook Ads, Instagram Ads, Google Ads, YouTube Ads

Generiranje visoko-kvalitetnih leadova, prodajnih sastanaka i klijenata/kupaca koji su voljni i spremni surađivati s vama, potpuno predvidivo i automatizirano. Na ovaj ćete način znati koliko ćete novih klijenata/kupaca dobiti svakog mjeseca te ćete napokon moći skalirati svoj business jer ćete imati predvidivi prihod.

A najbolje od svega, privući ćete SAMO one klijente s kojima vi želiti surađivati te nećete gubiti vrijeme na “pograšan tip klijenata/kupaca”.

02

Automatizirani prodajni lijevak

03

Stvaranje neodoljive ponude i primjena business multiplikatora

Privlačenje više novih korisnika jest ono što prosječnom poduzetniku zvuči kao rast poslovanja, no to je samo jedna trećina cjelokupne slike.

Kada tome dodate povećanje prosječne vrijednosti košariceučestalost ponovne kupnje, rast vašeg poslovanja prelazi iz linearnog u eksponencijalni.

A strukturiranje vaših proizvoda ili usluga na način da vrijednost vaše ponude uvelike nadmašuje cijenu koju kupac mora platiti, u kombinaciji s uspješnom implementacijom business multiplikatora, lansira vaš business u ranije nepoznate visine.

Prodaja je poput zavođenja… Prestanite stvarati buku koja umara uši vašeg potencijalnog kupca i, umjesto toga, privucite ih melodičnim riječima koje ih ispunjavaju osjećajima.

Tajna pisanja uvjerljivog copyja – copyja koji privlači pažnju, interes i prodaju – jest poticanje emotivnog odaziva vaše publike. Nasmijte ih. Uzbudite ih. Učinkovit copy stvara osjećaje.

A ako svoju poruku možete prenijeti u obliku očaravajuće priče dok ujedno uvjeravate kupca u potrebu za vašim proizvodom ili uslugom, rast vašeg poslovanja neće poznavati granice.

S druge strane, ako zaglavite u pisanju dosadnih, generičkih oglasa, web copyja ili emailova, ostatak vaše poduzetničke karijere osuđen je na nemilosrdnu bitku za svaku prodaju.

04

Copywriting

05

Email marketing

Usprkos ekstremnom rastu društvenih mreža kao idealnih platformi za oglašavanje, email i dalje ostaje najefikasniji način njegovanja odnosa s potencijalnim kupcima te, samim time, i prodaje.

Uostalom, kod email marketinga vi posjedujete svoju listu – ne morate brinuti da će promjena algoritama potopiti vašu prodaju.

Prodaja, prodavanje, prodavač… Ove riječi obično imaju loše konotacije. Nerijetko se stavljaju u istu rečenicu s nepoštenjem i nametljivošću. To je pogrešno!

Zapravo, prodaja ne bi trebala imati nikakve veze s nepoštenjem i nametljivošću – trebalo bi se raditi o pomaganju kupcu.

Prava prodaja, prodaja koju snažno zagovaramo i predstavljamo, jest saznati što vaše tržište, vaš potencijalni kupac, uistinu želi, a zatim im pokazati da im možete i želite pomoći predstavljanjem rješenja.

06

Prodajni trening

Prijavite se za suradnju 1-na-1

Ako želite da iskoristimo svoje znanje i stručnost kako bismo vam pomogli da eksponencijalno razvijete svoje poslovanje, zakažite besplatne konzultacije i saznajte kako vam možemo pomoći!

Scroll to Top