fbpx
Marclie bijeli logo

All-in-one agencija za digitalni marketing

Sveobuhvatne usluge krojene po
individualnim potrebama

Ostvarite svoje poslovne ciljeve uz učinkovita marketinška rješenja usmjerena na privlačenje relevantnog prometa i maksimiziranje konverzija.

Naša agencija za digitalni marketing specijalizirana je za optimizaciju web stranica za tražilice (SEO), pomažući tvrtkama da povećaju vidljivost na Googleu i usmjere organski (besplatni) promet na svoj web.

Istraživanjem ključnih riječi, on-page optimizacijom, izradom sadržaja i strategijama izgradnje poveznica, optimiziramo vašu web stranicu kako bi bila bolje rangirana među rezultatima pretraživanja i kako biste na taj privukli ciljane posjetitelje da kliknu i postanu vaši klijenti.

Kao stručnjaci za razvoj WordPress web stranica, stvaramo vizualno privlačne i korisniku jednostavne web stranice u potpunosti prilagođene vašim poslovnim ciljevima.

Od responzivnog dizajna do besprijekorne navigacije i optimizirane brzine, osiguravamo da vaša web stranica izgleda sjajno i pruža vrhunsko korisničko iskustvo.

Osim toga, pružamo stalnu podršku i održavanje kako bi vaše web mjesto bilo “up-to-date” i sigurno.

Google Ads je moćan alat koji koristimo za učinkovito dosezanje potencijalnih kupaca u trenu kada aktivno pretražuju proizvode ili usluge povezane s vašim poslovanjem.

Pisanjem uvjerljivog teksta oglasa, odabirom relevantnih ključnih riječi i stalnim optimiziranjem kampanje, pomažemo vam da dobijete što više klikova, poboljšane stope konverzije i snažan povrat na investiciju (ROI).

Planiramo i lansiramo ciljane oglašivačke kampanje kako bismo dosegli vašu idealnu publiku na popularnim društvenim mrežama poput Facebooka, Instagrama, LinkedIna, Pinteresta i TikToka.

Od kreativnog dizajna oglasa do segmentacije publike i optimizacije, strateški i oprezno iskorištavamo vaš budžet za oglašavanje kako bismo generirali kvalitetne upite, povećali svijest o vašem brandu i generirali vašem businessu više klijenata/kupaca.