fbpx
Marclie plavi logo

Izrada web stranice

Ostvarite veći doseg i bolje konverzije uz profesionalnu web stranicu prilagođenu vašem brandu!

Dizajn i izrada WordPress web stranica po mjeri
Izrada web stranica - Marclie

Optimizirana web stranica neizostavna je stavka vašeg poslovanja

U današnje vrijeme, neke tvrtke i dalje ne shvaćaju da će, prije kupnje, većina njihovih klijenata posjetiti upravo njihovu web stranicu. A ako primijete da ju nemate, to u njima budi sumnju. Stoga, snažna online prisutnost, odnosno posjedovanje web stranice, može biti ključno za rast vašeg poslovanja.

Istraživanja pokazuju da 84% današnjih potrošača smatra kako web stranica čini vaše poslovanje vjerodostojnijim od tvrtki koje imaju samo profile na društvenim mrežama.

Vaša je web stranica, dakle, savršeno mjesto da potencijalnim klijentima pokažete što mogu očekivati kada krenu raditi s vama ili kada vas posjete na fizičkoj lokaciji.

Osim toga, na web stranici imate priliku objaviti kontakt podatke, izjave zadovoljnih korisnika i druge važne informacije o svojim proizvodima i uslugama kako biste bili sigurni da privlačite prave kupce.

Kako to funkcionira?

Benefiti optimizirane web stranice za vaš business

Ikona - vjerodostojnost branda

Vjerodostojnost branda

Profesionalna web stranica gradi povjerenje i kredibilitet te pruža korisnicima osjećaj sigurnosti da će ostvariti jednako pozitivno iskustvo poslujući s vama.

Ikona - online prisutnost

Online prisutnost 24/7

Korisnici imaju pristup informacijama o vašem brandu – kada god, otkud god… čak i van radnog vremena te priliku da razmisle na miru o kupnji vaših proizvoda ili usluga.

Ikona - web kao vodeci prodajni alat

Vodeći prodajni alat

Optimizirana web stranica može osigurati da vas idealni klijenti zovu neprestano ili čak odmah kupe vaš proizvod.

Ikona - web kao konkurentska prednost

Konkurentska prednost

Na zasićenom tržištu, dobro optimizirana web stranica izdvaja vas od konkurenata, privlačeći nove i zadržavajući postojeće kupce.

Besplatne konzultacije

Rado ćemo popričati s vama o vašim željama i potrebama za novom web stranicom.

Zašto surađivati s nama?

Pružamo kvalitetna web rješenja po mjeri!

Kada je riječ o odabiru digitalne marketinške agencije za izradu web stranice za vaš business, naš tim ističe se znanjem i iskustvom. Kroz dugi niz godina bili smo uključeni u brojne projekte u raznim industrijama i možemo samouvjereno reći da znamo svoj posao!

Ono što nas izdvaja je naša predanost pružanju kvalitetnog rješenja po mjeri. Odvajamo vrijeme kako bismo razumjeli vaš brand i ciljanu publiku kojoj se obraćate. Razvoju web stranica pristupamo strateški, kombinirajući kreativnost s uvidima temeljenim na podacima kako bismo dizajnirali web stranice koje ne samo da privlače posjetitelje, već i potiču konverzije.

Naš pristup suradnji osigurava da ste uključeni u proces u svakom koraku – vaš doprinos i povratne informacije uvijek su dobro došle.

Kao sveobuhvatna agencija za digitalni marketing, nudimo više od samog razvoja web stranice. Naša stručnost obuhvaća različita područja kao što su SEO optimizacija za tražilice, oglašavanje na Googleu i društvenim mrežama i više, što nam omogućuje holistički pristup vašoj online prisutnosti. Odabirom nas možete biti sigurni da ćete dobiti prilagođeno i strateško rješenje koje će pomoći vašem brandu da napreduje u digitalnom okruženju.

All-inclusive usluga

Volimo da je naša usluga izrade weba kao i elitni odmori – all inclusive.

Portfolio radova

Analize slučaja i rezultati nekih naših klijenata

  • All
  • Facebook oglašavanje
  • Google oglašavanje
  • Izrada web stranice
  • SEO

Naš dokazani proces u 4 koraka

Kako dostavljamo uslugu izrade web stranice?

Analiza i istraživanje
Započinjemo s razumijevanjem vaših poslovnih ciljeva, ciljane publike i preferencija dizajna kako bismo izradili strategiju razvoja web stranice.
Dizajn
Naš stručni tim dizajnera stvara vizualno zadivljujuć i korisniku orijentiran dizajn web stranice koji je u skladu s vašim brand identitetom. Tek kada dobijemo potvrdu da dizajn odgovara vašem idejnom konceptu, započinjemo s pripremom za izgradnju weba.
Razvoj
Naši vješti programeri oživljavaju dizajn, koristeći najnovije tehnologije i najbolju praksu za stvaranje potpuno funkcionalne i responzivne web stranice.
Isporuka i kontinuirana podrška
Nakon što je vaša web stranica spremna, osiguravamo besprijekorno pokretanje, a naš tim pruža stalnu podršku i održavanje kako bi vaša web stranica nastavila raditi bez greške.
1. korak
2. korak
3. korak
4. korak
Bijela ikona - povucite udesno

Povucite prema desno ->

FAQ

Najčešća pitanja i odgovori

Ovisno o veličini, složenosti i, što je najvažnije, klijentovoj aktivnoj uključenosti u proces, dizajn i izrada web stranice u pravilu traje između 30 i 60 dana. Imamo tim programera i web dizajnera, kao i procese upravljanja projektima, kako bismo izgradili i isporučili moderne, intuitivne, brze i mobilno responzivne web stranice. Cilj nam je da budete oduševljeni novom web stranicom te da odgovara vašim željama i potrebama. Vi najbolje poznajete svoje poslovanje i svoje kupce, a mi poznajemo marketing i dizajn – kada se udružimo i radimo zajedno, rezultat je online remek djelo.
Naravno! Zapravo, ukoliko bismo izradili vašu web stranicu, stvarno bismo voljeli brinuti i o održavanju. Obzirom da bismo mi bili ti koji su najbolje upoznati s načinom na koji vaša web stranica funkcionira, ne bi nam bio problem voditi brigu da kroz konstantna ažuriranja CMS platforme, teme, pluginova i drugih tehničkih aktivnosti, vaš web ostane u vrhunskoj formi 😊
Da, web stranice najčešće izrađujemo na WordPress platformi, čiji je CMS sustav jednostavan za korištenje i kroz koji možete ažurirati i upravljati sadržajem vaše web stranice. Čak vam možemo snimiti i niz sveobuhvatnih video uputa.
Apsolutno! Imati web stranicu prilagođenu mobilnim uređajima važnije je nego ikada. Većina web posjetitelja danas traži informacije u pokretu preko svojih smartphone uređaja, zbog čega se trudimo osigurati da vaša web stranica izgleda sjajno na raznim uređajima.
Ne postoji jedan univerzalan odgovor na ovo pitanje. Cijena dizajna i izrade web stranice ovisi o željama klijenata te potrebama koje se razlikuju od projekta do projekta. Jedno je sigurno… web ćemo, u suradnji s vama, izraditi u duhu vaše korporativne kulture i prilagoditi ga vašoj postojećoj brand slici. Ne završavamo s projektom dok ne budete potpuno zadovoljni.