fbpx
Marclie plavi logo

Oglašavanje na društvenim mrežama

Dosegnite svoju idealnu publiku targetiranim oglasima!

Oglašavanje na društvenim mrežama: Facebook Ads, Instagram Ads, LinkedIn Ads, Pinterest Ads, TikTok Ads.
Društvene mreže - Marclie

Društvene mreže postale su gotovo najjači alat današnjih brandova

Društvene mreže postale su neizostavan alat u današnje vrijeme koji omogućava prijateljima i obiteljima da ostanu povezani. No, osim što su izvrstan način zabave i razbibrige, društvene su mreže u isto vrijeme postale jedan od najštetnijih faktora produktivnosti tijekom običnog radnog dana. Danas više od 4.9 milijarde ljudi konzumira društvene mreže, a na njima svaki korisnik u prosjeku provede kombinirano 151 minutu u danu, vrlo često i tijekom radnog vremena. Ali ako poduzeća prepoznaju potencijal tako velike i aktivne publike, u društvenim mrežama mogu vidjeti ogromnu priliku.

Facebook sam raspolaže praktički neograničenom količinom podataka o svojim korisnicima – često puta zna više o njima nego oni sami o sebi. Svaki put kada “lajkate” neki video, uključite se u objavu ili ažurirate svoj profil, svojevoljno šaljete podatke Facebooku koje oni stavljaju na raspolaganje oglašivačima.

Razumno je pretpostaviti da se gotovo svaka radnja koju napravite na Facebooku, pa i izvan njega, pohranjuje i koristi od strane poduzeća kako bi vam poslužila oglase usko vezane uz vaše interese. To je moć Facebooka i drugih društvenih mreža poput Instagrama, LinkedIna, Snapchata i Twittera koju možete iskoristiti kao polugu za razvoj vašeg poslovanja.

Kako to funkcionira?

Benefiti oglašavanja na društvenim mrežama za vaš business

Ikona - povećana brand vidljivost

Povećana brand vidljivost

Pokretanjem oglasa, vaš brand možete postaviti na male ekrane tisućama, pa čak i milijunima vaših korisnika gotovo trenutno.

Ikona - ciljanje publike

Pristup ciljanoj publici

Oglase možete prikazati svojoj idealnoj publici ovisno o dobi, spolu, specifičnom interesu ili hobiju, ponašanjima na internetu i mnogim drugim varijablama.

Ikona - isplativost oglašavanja

Isplativ oblik oglašavanja

Cijena oglasa na društvenim mrežama relativno je niska u usporedbi s ostalim metodama oglašavanja, a i budžet možete postaviti koliko god nisko ili visoko poželite.

Ikona - mjerljivost

Mjerljivost i prilagodljivost

Obzirom da je medij prikazivanja oglasa digitalni svijet, možete pratiti mnoštvo pokazatelja uspješnosti kampanje i prema podacima učiniti potrebne prilagodbe.

Besplatne konzultacije

Rado ćemo popričati s vama o potencijalu digitalnog oglašavanja za vaš business.

Zašto surađivati s nama?

Digitalna smo agencija usmjerena na rezultat!

Kada je u pitanju odabir agencije za digitalni marketing koja će voditi vaše kampanje na društvenim mrežama, možda nije toliko skromno za reći, ali Marclie se ističe kao idealan izbor. Za svakog klijenta i kampanju, naš tim stručnjaka provodi detaljno istraživanje i analizu ciljane publike koju želimo dohvatiti.

Svjesni smo da je od presudne važnosti pravom komunikacijom i dizajnom dohvatiti zainteresiranu publiku, zato poseban naglasak stavljamo na pripremu učinkovitih kampanji koje su uvijek usko fokusirane.

Naš cilj nije samo pokrenuti kampanju i poslati vam izvještaj o dosegu i prikazivanju oglasa. Ne!

Naš je cilj ostvariti vam konkretne rezultate koji dovode vaš business bliže ciljevima koje ste si odredili.

Ovo je vaš trenutak odluke!

Ako tražite marketinšku agenciju koja će samo pokrenuti oglase koje im vi kažete te pritom trošiti vaše novce ne razmišljajući previše, to nismo mi!

No ako tražite agenciju koja će targetiranim i strukturiranim oglasima vaš business preplaviti novim upitima ili klijentima, ili čak i direktnim prodajama, ne tražite dalje.

All-inclusive usluga

Volimo da je naša usluga digitalnog oglašavanja kao i elitni odmori – all inclusive.

Portfolio radova

Analize slučaja i rezultati nekih naših klijenata

  • All
  • Facebook oglašavanje
  • Google oglašavanje
  • Izrada web stranice
  • SEO

Naš dokazani proces u 4 koraka

Kako dostavljamo uslugu oglašavanja na društvenim mrežama?

Postavljanje ciljeva i istraživanje publike
Započinjemo s razumijevanjem vašeg branda i postavljanjem ciljeva kampanje. Potom slijedi faza istraživanja ciljane publike kojoj se nastojimo obratiti njihovim jezikom. Tako postižemo osjećaj u ljudima da ih razumijemo i da smo jedni od njih.
Dizajn oglasa
Naš stručni tim dizajnera najčešće izrađuje i slikovnu i video kreativu oglasa, u raznim formatima, ovisno o mjestu prikazivanja oglasa. Cilj je prilagođenim oglasima privući pažnju korisnika i zainteresirati ga u dovoljnoj mjeri da klikne kako bi saznao više.
Pokretanje i optimizacija kampanje
Nakon što pripremimo i vizualni i tekstualni sadržaj u skladu s unaprijed utvrđenim ciljem kampanje, pokrećemo kampanju na Facebooku i Instagramu, ili pak nekim drugim preferiranim platformama. Zatim provodimo razna testiranja i potrebne prilagodbe kako bismo ostvarili najbolji mogući povrat na uloženi budžet u oglašavanje.
Praćenje analitike i reporting
Praćenjem raznih segmenata kampanje sastavljamo detaljne izvještaje koji uključuju ostvarene rezultate, utrošeni budžet, doseg publike i razne druge podatke. Time i mi dobivamo konkretan uvid u elemente koje je moguće unaprijediti.
1. korak
2. korak
3. korak
4. korak
Bijela ikona - povucite udesno

Povucite prema desno ->

FAQ

Najčešća pitanja i odgovori

Ako želite proširiti svoje poslovanje što je brže moguće, onda je naš odgovor „apsolutno!“. Najbolji način da privučete pažnju vaše ciljane publike na svoju ponudu je ulaganjem u strukturirano plaćeno oglašavanje. Budžet za oglašavanje sami plaćate spajanjem vlastite kreditne kartice s Facebookom ili nekom drugom platformom na kojoj se odlučite oglašavati. Taj se budžet zatim skida dinamikom kako se oglasi i prikazuju.
Vremenski okvir za rezultate može varirati ovisno o nekoliko čimbenika, uključujući ciljeve kampanje, ciljanju publiku i optimizaciju oglasa. Nakon što pripremimo kampanju, za što nam je inače potrebno nekoliko dana, prve rezultate trebali biste vidjeti već unutar par sati od pokretanja kampanje. No za značajan učinak i ROI može biti potrebno i do nekoliko tjedana kontinuirane optimizacije i usavršavanja.
Naš iskusni tim grafičkih dizajnera razumije važnost stvaranja uvjerljivih i vizualno privlačnih oglasa. Kombinacijom kreativnog sadržaja, vizualno primamljivih elemenata i strateških položaja oglasa, vaši će oglasi bez sumnje biti istaknuti i privući pozornost vaše ciljane publike. Uostalom, kontinuirano pratimo i optimiziramo vaše kampanje izradom novih kreativa da ne bi s vremenom došlo do zasićenja. Osim toga, radimo i na testiranju raznih elemenata kako bi vaši oglasi i dalje ostali na vrhu ispred konkurencije i postigli optimalan rezultat.
Naravno, novac je vaš i vi određujete koliko će se budžeta uložiti i kojom dinamikom. Moguće je odrediti dnevni budžet, kao i ukupan iznos alociranih sredstava, a na nama je da vam pomognemo ostvariti što bolje rezultate s tim uloženim sredstvima.
Apsolutno! Facebook i Instagram nude velik izbor opcija ciljanja publike, što mnogi brandovi smatraju jednom od glavnih prednosti ove oglašivačke platforme. Tako ćete oglasima moći dosegnuti publiku na temelju raznih demografskih podataka, interesa pa čak i ponašanja na Facebooku ili izvan njega. Tako precizno targetiranje publike omogućava nam da oglase prikažemo ljudima koji su potencijalno najzainteresiraniji za vaše proizvode ili usluge.