fbpx
Marclie plavi logo

SEO optimizacija

Rangirajte svoj web na #1 stranicu Google tražilice iznad konkurencije za sve relevantne ključne riječi!

SEO odnosno Search engine optimization. Optimizacija web stranica za Google i ostale tražilice.
SEO - Marclie

Budite vidljivi kupcima na Googleu uz profesionalne SEO usluge

93% ukupnog online prometa dolazi putem pretraživanja na Googleu!

Kada su korisnici spremni na kupnju, oni odlaze na Google i traže gdje to mogu kupiti.

Ali 75% ljudi ne ide dalje od prve stranice – što znači da ako vaš business nije na prvoj stranici Googlea, vi niste vidljivi svom potencijalnom klijentu. Ali vaši konkurenti jesu…

SEO pomaže vašem businessu da se rangira na višu poziciju na Googleu, stavlja vas u društvo najposjećenijih businessa te dovodi promet na vaš web s visokom namjerom kupnje.

Kako to funkcionira?

Benefiti SEO-a za vaš business

Ikona - veći promet na webu

Povećan promet na webu

Privucite više posjetitelja na svoj web i povećajte svoju publiku učinkovitim SEO strategijama.

Ikona - veća online vidljivost

Poboljšana online vidljivost

Povećajte vidljivost svog weba u rezultatima pretraživanja i postanite vodeći brand u svojoj grani djelatnosti.

Ikona - više upita i prodaje

Više upita i prodaja

Generirajte više upita i prodaje tako što ćete potencijalnim kupcima olakšati pronalaženje vašeg weba na tražilicama.

Ikona - SEO kao isplativi marketing

Isplativi marketing

SEO je jedna od najisplativijih marketinških strategija, koja nudi dugoročne koristi i veći ROI u usporedbi s drugim marketinškim metodama.

Besplatne konzultacije

Generirajte više upita i prodaje kroz lakše pronalaženje vašeg weba na tražilicama.

Zašto surađivati s nama?

Tretiramo vaš business kao da je naš vlastiti!

Odabir prave SEO agencije koja će preuzeti vaše kampanje velika je odluka. U moru “SEO stručnjaka”, Marclie radi stvari drugačije, s dokazanim procesom koji daje rezultate svaki put. Od stvaranja sadržaja (content creation) do strategije izgradnje linkova (link building), mi sve pokrivamo!

U svakom koraku točno objašnjavamo što radimo, zašto to radimo te s kojim ciljem to radimo. Mi ne držimo strategije SEO-a pod tajnim ključem – vodimo vas kroz cijeli proces gdje pratite što radimo.

S timom sastavljenim od stručnjaka u svakom području, naši nevjerojatni rezultati proizlaze iz provjerenog procesa i pažljive posvećenosti detaljima.

All-inclusive usluga

Volimo da su naše kampanje kao i elitni odmori – all inclusive.

Portfolio radova

Analize slučaja i rezultati nekih naših klijenata

  • All
  • Facebook oglašavanje
  • Google oglašavanje
  • Izrada web stranice
  • SEO

Naš dokazani SEO proces u 4 koraka

Kako dostavljamo naše SEO usluge?

Analiza web stranice i konkurencije
Započet ćemo s analizom vaše web stranice i vidjeti sve njene prednosti i nedostatke, koristeći profesionalne SEO alate. Nakon toga slijedi detaljna analiza konkurencije i njihovih uspješnih procesa. Na taj način osiguravamo najbrži put do uspjeha, oponašajući ono što dokazano funkcionira.
Istraživanje ključnih riječi
U današnje, digitalno doba postoji apsurdna količina podataka po pitanju ključnih riječi. Pojednostavimo to i započnimo s popisivanjem najrelevantnijih ključnih riječi za koje želimo rangirati vaš web. Zatim nastavimo s povezivanjem jedne po jedne ključne riječi sa svakom stranicom vašeg weba.
On-page analiza i uređivanje te strategija izgradnje linkova
Mapirat ćemo on-page potrebe i zatim ih provesti - sve je detaljno navedeno u Google Sheetu kako bi se pratio napredak. Za to vrijeme pokrećemo i postupak "outreacha" u svrhu plasiranja "guest" objava koristeći prethodno izrađen popis potencijalnih kontakata.
Pisanje sadržaja i izvještavanje
Kontinuirano objavljujemo visoko kvalitetan sadržaj na vašem webu prema unaprijed određenom rasporedu. Uz to, svaki mjesec dobivate detaljno izvješće u kojem objašnjavamo svaki element vaše kampanje.
1. korak
2. korak
3. korak
4. korak
Bijela ikona - povucite udesno

Povucite prema desno ->

FAQ

Najčešća pitanja i odgovori

SEO je kratica za Search Engine Optimization. To je proces optimizacije vaše web stranice kako bi se poboljšala njezina vidljivost na Googleu i drugim tražilicama. SEO je važan za vaš business jer pomaže vašoj web stranici da se rangira više na tražilicama, privlačeći organski (neplaćeni) promet na vaš web, povećavajući vidljivost branda i u konačnici generirajući više upita i prodaje.
Odgovor na ovo pitanje uvelike ovisi o tome gdje se trenutno nalazite, kakav je SEO rađen prije i koliko je jaka vaša konkurencija. Okvirno govoreći, većina web stranica na drugoj stranici Googlea može se dovesti na prvu stranicu unutar 3 mjeseca. Što se tiče potpuno nove web stranice, očekujte približno 6+ mjeseci da biste dobili dobar ranking na prvoj stranici za konkurentne ključne riječi. Tijekom tog vremena vaši leadovi/upiti i promet će se postupno i redovno povećavati, ali veliki pomaci se vide tek kada dođete do gornje polovice prve stranice.
Više nego što možete zamisliti! Imali smo klijente koji su povećali svoju online prodaju za 1.000% u 16 mjeseci, što je predstavljalo ROI od preko 20x. Međutim, prava je vrijednost SEO-a u tome što su promet i upiti koji vam dolaze organski veće kvalitete, što povećava šansu za prodajom.
Dok neke osnovne SEO radnje možete implementirati sami, SEO je složeno područje koje se stalno mijenja i zahtijeva široko znanje, iskustvo i stalnu optimizaciju. Angažiranje profesionalne SEO agencije može vam pružiti stručnost, alate i resurse potrebne za provedbu učinkovite SEO strategije prilagođene vašim poslovnim ciljevima, štedeći vam vrijeme i trud i pomažući vam da postignete bolje rezultate.
Naš tim SEO stručnjaka dovest će vas do najboljeg mogućeg položaja za vaše tržište i preplaviti vaše poslovanje novim organskim prometom. Iz našeg dugogodišnjeg SEO iskustva, bolje je usredotočiti se na rangiranje vašeg businessa prema pravim ključnim riječima nego samo juriti #1 poziciju. Ako je ostvarivanje #1 moguće bez žrtvovanja ostalih bitnih elemenata, onda ćemo dati sve od sebe da do toga dođete.